OI Έλληνες επιχειρηματίες Μετ' Εμποδίων Στην χώρα τους!!Χρησιμοποιούν το μυαλό & την τεχνογνωσία τους ,Τώρα σε έργα στο Ιράκ. !! "Τώρα 2016 ξανά ξεκινάμε" Για Έργα στο ΙΡΑΚ.
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ Πρόεδρος και ιδρυτής του "DTS brand name"Δήλωσε.

"Χρησιμοποιούμε όλη την τεχνογνωσία και καινοτομία μας, για να αναπτύξουμε Έργα & νέα προϊόντα για κάθε περιβάλλον και για οποιες συνθήκες μιας περιοχής .
Η 30 χρόνια εμπειρία μας στην Έρευνα - ανάπτυξη- εφαρμογή & λειτουργία Έξυπνων Συστημάτων, ασύρµατων&δορυφορικών -τεχνολογιών,"DIGI/SAT"IMG/ TELECOM και των (JV) εταίρων μας.
Σύντομα ευελπιστούμε θα ολοκληρωθούν& οι διαπραγματευσεις μας,  με ξένους ομίλους στο τομέα ενέργειας & τεχνολογίας ,έτσι θα ενδυναμώσουμε τη μεταξύ μας επιχειρησιακή σχέση.  & θα καταφέρουμε να αναπτυχθούμε σύντομα σε έργα στη ευρύτερη περιοχή.Ακόμη η " img-dts group" Με την Τεχνογνωσία της , ειναι  έτυμη  να αναλάβει σε συνεργασία με (ντο ποιους) εταίρους, και τοπικούς φορείς,  ,ένα νέο καινοτόμο Ηλεκτρονικό χάρτη προστασίας,των πόλεων (smart -sensing-solutions)&iot ( smart syties) .
 Είμαστε εδώ  για να  μετασχηματίσουμε έργα "ENERGY POWER PLAND"ταχείας εκτέλεσης (fast-track) όπως, & στο irak.
Ένα νέο ξεκίνημα που δίνει μεγάλο προβάδισμα σε κάθε στόχο μας ,στην διεθνή Αγορά.

Το πρόσφατο ταξίδι μας , πλέων φέρνει τα νέα,τα οποία ειναι ακόμη ποιο Ευχάριστα & για εμάς ,που προσπαθούμε & (ρισκάρουμε) , Στην περιοχή και στο ΙΡΑΚ.«Πιστεύω ότι το 2016 θα είναι η χρονιά που η ευρύτερη περιοχή του ΙΡΑΚ θα φέρει την εκπλήξει !! θα αφήσει τον φαύλο κύκλο του φόβου ,και θα επανέλθει σύντομα στην ανάπτυξη».

Μετά από κάθε ( μάχη) τα πρώτα θετικά νέα !! 
Το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο ύψους 1,152μ. θα τροφοδοτείται αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια, ελπίζουμε σύντομα τα πρώτα ηλιακά Ελληνικά προϊόντα να τοποθετηθούν σε τμήματα του έργου.

Οι αρχιτέκτονες της AMBS μόλις παρουσίασαν τα σχέδια για τον ουρανοξύστη «The Bride» (Η Νύφη) ύψους 1.152 μέτρων, που θα είναι το ψηλότερο πύργο στον κόσμο.
Ο πύργος σχεδιάζεται για τη Γέφυρα του Κόλπου στη Βασόρα, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη επιχειρηματική περιοχή που περιλαμβάνει και το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Η ανέγερση του ψηλότερου ουρανοξύστη του κόσμου θα δώσει μια ισχυρή ώθηση στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη οικονομία της πόλης.


Η Βασόρα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ιράκ. Έχει 2,3 εκατομμύρια κατοίκους κι είναι η τρίτη μεγαλύτερη πληθυσμιακά πόλη μετά την την πρωτεύουσα, Βαγδάτη, και τη Μοσούλη. Επίσης είναι πολύ πλούσια σε κοιτάσματα πετρελαίου, κάτι που εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την οικονομική της δραστηριότητα και ανάπτυξη, παρά την κατάσταση που επικρατεί μεταπολεμικά στη χώρα.
Εμείς και οι εταίροι μας ,μπορούμε & αναλαμβανουμαι έργα,&
(EPC ), Μεγάλης (E.P.P ) "energy .power. plands" (MW) ισχύος , σε Ηλιακή ενέργεια, Ήλιο θερμική & θερμοδυναμική παραγωγή ενέργειας,και για αυτό το λόγο το Ενδιαφέρων μας στρέφετε παντού.

                          
Χωρίς δεύτερη σκέψη ξεκινήσαμε 2014-2015 μέσα στην Ευρωπαικη Κρίση, & Αρχίσαμε  Να ψάχνουμε για συνεργασίες (jv) με εταιρίες ,των περιοχών ,για Έργα, Στο ΙΡΑΚ & αργότερα στην ευρύτερη περιοχή , ΤΩΡΑ 2016 ΞΑΝΆ.
                           
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Τολμά δεν φοβάται τους "Πολέμους", Γνωρίζει ότι το (επιχειρηματικο ρίσκο ) ειναι παντού ,Ο επιχειρηματίας που έχει μια επιχείρηση, ή επιχειρήσεις, που αναλαμβάνουν Έργα σε μια περιοχή , όπως το ΙΡΑΚ , θα πρέπει να γνωρίζει,τους χρηματοοικονομικούς κινδύνους ,ακόμη και της πιθανότητες ,κέρδους η αποτυχίας. δεν Εμπλέκομαι ποτέ με την Πολιτική κανενός ,και πουθενά , ασφαλώς η φιλοσοφία μας, δεν ταυτίζεται με ορισμένους , αλλά παντού, στον κόσμο υπάρχουν διαφορές , και της σεβόμαστε , είμαστε Άνθρωποι και κάπου ο κάθε ένας μας, έχει την δική κουλτούρα - φιλοσοφία - θρησκεία. Εμείς σαν επιχειρηματίες κοιτάζουμε την δουλεία μας και τίποτα άλλο.


Ρίσκο Δεν έχεις μόνο όταν Επιχειρήσεις, σε ένα ξένο για εμάς περιβαλλον , η ακόμη και αν βρεθείς ανάμεσα σε διεθνείς "Πολέμους". Αυτό συμβαίνει δυστυχώς παντού, Ρίσκο έχεις & Μέσα Στην  ΕΥΡΩΠΗ & Την Ελλάδα Την Πατρίδα μου, και παντού.

                              
 "Σε πόλο έλξης ελληνικών επενδύσεων τα τελευταία τρία χρόνια το Ιράκ".


    
                         
Οι Έλληνες επιχειρηματίες δράττονται των ευκαιριών που υπάρχουν στην περιοχή αναλαμβάνοντας έργα πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Κατασκευές, ενέργεια, μεταποίηση, υγεία και μεταφορές είναι μερικοί από τους κλάδους που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών Ελλήνων επιχειρηματιών,
και ένα πιο ώριμο, σε σύγκριση με το παρελθόν, επενδυτικό περιβάλλον.

                        

ΌΤΑΝ 2014-2015 Ο Ιρακινός Πρέσβης στη χώρα μας,την Ελλάδα ,μιλά στο FortuneGreece για το Ιράκ, την οικονομική άνθηση και το ελληνικό επιχειρείν.


Από σήμερα 2016 ελπίζουμε οι Άνθρωποι της περιοχής και εμείς που επιχειρούμε σε αυτές της χώρες να βρούμε το κατάλληλο περιβαλον, και να προχωρήσουμε,στα έργα για το καλό και το μέλλον εκεινων που ζουν στην περιοχή.


 Επέστρεψα εδώ στην Ευρώπη , ( των πολιτικών Τζιχαντιστών) , θα έλεγα φίλοι μου,μετά την πρόσφατη επίσκεψη μας στο Ιράκ:
Όποιος ενδιαφέρεται για συνεργασία μαζί μας ,

παρακαλώ εδώ.

   mail : DTSDIGITALTRACKINGSYSTEMS@GMAIL.COM