Αυτό είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα για εκείνους..

 .. που δεν λαμβάνουν υπόψιν τους τους νεκρούς του NORMAN ATLANTIC. Το ερώτημα είναι απλό και κατανοητό. Αν υπήρχαν αυτά τα συστήματα μας σε συνδυασμό με το έξυπνο γάντι, πιστεύει κανείς ότι ακόμη θα έψαχναν αγνοούμενους.
 

Σας παρουσιάζουμε τμήμα της νέας εφαρμογής μας και αυτή σύντομα θα τοποθετηθεί σε ελληνικών συμφερόντων κρουαζιερόπλοιο. Θα ήθελα να ευχαριστήσουμε τον Όμιλο που μου εμπιστεύτηκε την πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανάγνωσης προσώπων και ασφαλής εκκένωσης του πλοίου, της εταιρείας μας. Χωρίς την βοήθεια της Smart ON  δεν θα μπορούσαμε να είχαμε ένα τόσο γρήγορο αποτέλεσμα.    Το Σύστημα Αναγνώρισης Προσώπου είναι μια εφαρμογή των Συστημάτων Αναγνώρισης Προτύπων, που χρησιμοποιείται για αυτοματοποιημένη αναγνώριση ή επιβεβαίωση της ταυτότητας ενός ατόμου από μία ψηφιακή εικόνα ή ένα καρέ από βίντεο. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό, είναι η σύγκριση χαρακτηριστικών προσώπου μεταξύ της εισόδου στο σύστημα (στατική εικόνα) και μιας βάσης δεδομένων χαρακτηριστικών.
    Συνηθίζεται να χρησιμοποιείται σε συστήματα ασφαλείας και μπορεί να συγκριθεί με άλλες βιομετρικές μεθόδους όπως η αναγνώριση δαχτυλικών αποτυπωμάτων.


Ευελπιστούμε ότι, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Κυβέρνησης θα μπορέσουν να μελετήσουν την πρόταση που έχει κατατεθεί και το ολοκληρωμένο σχέδιο του "Και η Ελλάδα καινοτομεί" ώστε να εφαρμοστεί και για άλλους σκοπούς.