Emergency Smart Solutions NOW - Dts-Smart Applicatios.


 Α. ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το σύστημά μας έρχεται να καλύψει κενά στα συστήματα και τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα,Ενδεικτικα αναφέρουμε παρακάτω παραδείγματα, της υποστηρικτικης εφαρμογής μας.

Όπως για την ομαλή&ασφαλή  εκκενωση,  ενός κτηρίου ,μιας οικοδομής μιας πόλης,ενός δάσους,ιδιαίτερων χώρων συγκέντρωσης κοινού , χιονοδρομικά κέντρα ,ορυχεία ,υπόγειες στοές,σηραγγες, ακόμη και κινούμενων,μέσων μαζικής μεταφοράς, τρένων ,αεροπλάνον, οχημάτων ,πλοίον κλπ.
 καθώς η εφαρμογή, και το σύστημα μας, επιβλέπει(Real Time)  την θέση των χρηστών,που πάτησαν το (SoS,Alert,Emergency- buton)η οποιαδήποτε Έξυπνη τηλεφωνική η άλλη  συσκευή, στην οποία έχει προσαρτηθεί η εφαρμογή,
"Dts-Smart App" η των εγκλωβισμένων ,την μετακίνηση τους,και την αμφίδρομη  τηλεπικοινωνια μαζί τους.

όπως και επιβλέπει την  ομαλή εκκένωση αυτού,(option)χώρου η περιοχής ,πόλης οχηματος κλπ. σε περίπτωση κινδύνου, εφαρμόζοντας καινοτόμους και άγνωστους μέχρι σήμερα τρόπους διαχείρισης της πληροφορίας την ώρα της κρίσης.
 Σε συνδυασμό με νέες δικές μας καινοτόμες ιδέες,ξεκίνησαν ήδη και διατίθενται στης πιλοτικές εφαρμογές Smart Cities 2015.
 τα πρώτα έξυπνα συστήματα ,και εφαρμογές Dts-Apps.ενώ έως το 2016.(costomized)  θα παραχθούν νέα, σύγχρονα και επεκτάσιμα προϊόντα,τα οποία θα διατίθενται για ιδικές εφαρμογές ασφαλείας,κλπ.

Γίνεται συνένωση εφαρμοσμένων σε άλλους χώρους τεχνολογιών, αλλά και νέων μη εφαρμοσμένων μέχρι σήμερα, με γνώμονα την κάλυψη δύο αναγκών που κανένα σύστημα μέχρι σήμερα δεν καλύπτει:
α. Από τη μία να υπάρχει ένα συγκεντρωτικό σύστημα πληροφόρησης των διαχειριστών της κρίσης (των αρχών,των Ειδικών Δυνάμεων ,και Σωστικών Συνεργειων ,των Υπηρεσιών ,και Των Αρμοδίων Συντονιστικων  Μηχανισμών και Οργάνων, σε κάθε Επιχείρηση ,Υπεύθυνων σε κάθε τομέα κατά περίπτωση Αξιωματικών& αρμοδίων).
 για την έγκαιρη διαπίστωση και διάγνωση σοβαρών προβλημάτων,  για παράδειγμα , εισροή νερού σε συγκεκριμένους χώρους, φωτιά ,  εγκλωβισμένοι ή τραυματισμένοι , και που αυτοί βρίσκονται, κ.λπ..
β. αλλά από την άλλη (και πολύ σημαντικότερο) να δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της εφαρμογής ,επιβάτες,ανθρώπους κάτω από γκρεμισμένα κτίρια ,η και άλλους χώρους,εφόσον μπορούν,   να "αυτενεργήσουν" κατά τη διάρκεια της κρίσης καθοδηγούμενοι από το ίδιο το σύστημα, χωρίς να περιμένουν ανακοινώσεις, από τα μεγάφωνα ,κλπ,εφόσον βεβαια έχει μαζί του καποια έξυπνη συσκευή,η βρίσκετε σε έναν χώρο και περιβαλον που του δινονται η δυνατότητες αυτής της εφαρμογής(smart city ,smart region,smart bilding) .


Ο κάθε χρήστης(Smart Phone ,tap)  λοιπόν έχει τον προσωπικό του αυτόνομο πλοηγό, για την ασφαλή μετακίνησή του στα σημεία παραλαβής των έξυπνων (Dts - Smart gagets),& ασφαλή καθοδήγηση για  πρόσβαση στα σημεία συγκέντρωσης αποφεύγοντας κινδύνους που έχουν καταγραφεί στο σύστημα, αλλά ταυτόχρονα συμμετέχει ενεργά στην πληροφόρηση του συστήματος για ανθρώπους  που έχουν εγκλωβιστεί ή τραυματιστεί.
 Για πρώτη φορά, ο χρήστης της εφαρμογής μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με τους υπεύθυνους διαχείρισης της κρίσης (εντός και εκτός του περιβάλλοντος κάτω από οποιες δυσκολίες και αν αντιμετωπιζει ), δίνοντας κρίσιμη πληροφορία σε αυτούς που κανένα μηχανικό ή τεχνητής νοημοσύνης σύστημα δεν μπορεί να προσφέρει.

Τέλος, το σύστημά μας, δεν σταματά εκεί. Μετά την ασφαλή εκκένωση του χώρου, φροντίζει και για την ασφαλή περισυλλογή των ανθρώπων, από τη εστία κινδύνου,φωτιά ,τροχείο,πλημμύρα ,σεισμο ,κατολίσθηση,χιονοστιβάδα,κλπ, θαλάσσια περιστατικά , ενημερώνοντας τους αρμόδιους για τη θέση τους, ηλεκτρονικά &εξ αποστάσεως,
είτε με οπτικά και ασύρματα σήματα, όταν το συνεργείο διάσωσης βρίσκεται εντός εμβέλειας του συστήματος.
Πέρα από τη χρήση του συστήματος κατά τη διάρκεια μιας κρίσης, το ίδιο το σύστημα μπορεί να παρέχει μια ευχάριστη εμπειρία,σε ολους εκεινους που θα το χρησιμοποιούν. παρέχοντας πληροφορίες καθοδήγησης εντός του χώρου η της πόλης , ενημέρωση για πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν (όπως ώρες λειτουργίας των  καταστημάτων,των εμπορικών κέντρον των ιδικών Δημοτικόν χώρων τουριστικού ενδιαφεροντος  κ.λπ.), εξυπηρέτηση  από το τηλεφωνικό κέντρο απευθείας στην κινητή συσκευή τους, παροχή πρόσβασης ασύρματης πρόσβασης στο internet μέσω wi-fi κ.λπ.

Β. ΣΎΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΤΩΝ ΜΕΡΏΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Το σύστημα στηρίζεται σε πολλά επί μέρους κατανεμημένα δίκτυα και αισθητήρες που έχουν τοποθετηθεί σε κρίσιμα σημεία του χώρου ,της πόλης της περιοχής κλπ.σε συνδυασμό με προγράμματα {open-id,smart id ,smartrfid,ips,lwifi,btsmart,dtssensors}&options κώδικα "Dts-Smart-Apps".