Τωρα που η παγκόσµια οικονοµία αναδοµείται χάρη στις νέες τεχνολογίες "Ελληνικά μυαλά ξανά Καινοτομούν"και διακρίνονται χάρη στη γνώση.ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΟΣ:
Όνομα : Βασίλειος
Επώνυμο : Δρίτσας
ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
Τίτλος:
"Μέθοδος και Σύστημα Διαχείρισης και Αναγνώρισης Επιβατών, ομαλής, ασφαλούς και πλήρους εκκένωσης πλοίου και διάσωσης σε κατάσταση κινδύνου, έγκαιρης διάγνωσης ανωμαλιών εν πλω, Σύστημα Διαχείρισης και Αναγνώρισης , πλήρους εκκένωσης πλοίου και διάσωσης, Αυτόνομη πλοήγηση ατόμων με αμφίδρομη επικοινωνία".
Σήμερα Για πρώτη φορά  στην Ελλάδα, εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία, σε πραγματικές συνθήκες & περιβάλλον, ένα νέο σύστημα  για επιτήρηση των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων, σε συνδυασμό με την  ασφάλεια των ανθρώπων &τον έλεγχο των συνόρων της χώρας για υπηκόους τρίτων χωρών που εισέρχονται παράτυπα του συστήματος και των εφαρμογών, τεχνολογίας.

 Ο κύριος Δριτσας Βασίλης  δήλωσε ( Έχουμε αφιερωθεί στην επιτυχία  ( ...)  και είμαστε έτοιμοι να σας παρουσιασουμε σύντομα εγχώρια συστήματα υψηλής τεχνολογίας νέας γενιάς καινοτομα και πρωτοποριακά, όπου θα προκαλεσεσουμε την διεθνή τεχνολογική αγορά.
Φέραμε την μεγαλύτερη συμφωνία για Ανάπτυξη της χώρας μας "POWER PLANΤ" 2 δις ευρώ ,Στην Ελλάδα  και την Ευρώπη  «Είχαμε αρκετά προβλήματα διότι  ήμασταν με μια  Ευρωπαϊκή  Οικονομία στον Κυκλώνα της Κρίσης  » Εμείς θεωρούμε ότι τα  "καταφέραμε"  κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας. Χρειάζεται σταθερό οικονομικό  περιβαλον, για να ξανά  αναπτύξουμε
"Fast Track" έργα στην στην Περιοχή και στην Ευρώπη.

Την ιδέα (IMG-DTS )  ίδρυσε πριν από 14 χρόνια .
ΣΗΜΕΡΑ & "Παρά την οικονομική στενότητα,  και την   προσφυγική  κρίση, στην Ελλάδα ,και την περιοχή , Ο Βασίλης Δριτσας, μαζί με τους νέους συνεργάτες του , Σύντομα  ξεκινά για  την ανοδική του πορεία .

 "Δεν σταματάμε   όλα αυτά τα χρόνια  η ( IMG-DTS) Μελετάμε ξανά ,και ξανά , σκληρά , και σχεδιάζουμε για το Μέλλον ,μόνο με την   καινοτομία,την  τεχνολογία , της ικανότητες μας ,μαζί  και  με το ερευνητικό δυναμικό μας,θα καταφέρουμε τους στόχους μας, Ναι έχουμε  πολύ καλή ομάδα, ήμασταν το φαβορί, τα προηγούμενα 4-5 χρόνια, Η (IMG-DTS)εξελίχθηκε σε σημαίνοντα συνεργάτη των πολυεθνικών  εταιρειών εντός και εκτός συνόρων,εμείς εδώ  κανουμε ολοκληρωμένη δουλειά,  το κάναμε, και θα το ξανά κανουμε" ."Ψάχνουμε και για  Στρατηγικό  συνεργάτη για  τη διεθνή αγορά, να εργαστούμε από κοινού".
Ο ιδρυτής  και  κατά 100% κάτοχος   (DTS) του ονόματος ( BRAND NAME -trade(R) mark  , της( DTSdigitaltrackingsystems)  ,εκτός αυτού ειναι και ο μοναδικός κάτοχος 100% εφευρέσεων και των βιοµηχανικών σχεδίων και υποδειγµάτων. η (DTS)  διακρίθηκε,για την τεχνολογία  της και  την καινοτομία , που ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα, καθώς αφενός αναγνωρίστηκε και καταχωρήθηκε ως διεθνής πατέντα.

Όλα τα  Καινοτόμα  συστήματα μας, και ολα τα  DTS μοντέλα, είναι κατοχυρωμένα , με διπλώματα ευρεσιτεχνίας, και δίνουμε την άδεια εκμετάλλευσης, μόνο σε σοβαρές προτάσεις.

 Το ενδιαφέρον σας παρακαλώ εδώ.
www.dtsdigitaltrackingsystems.gr
mail:dtsdigitaltrackingsystems@gmail.com
www.smarton.gr
slype:dtsv dritsas


Ψάχνουμε και για Στρατηγικούς, εταίρους.

Με την απόφαση  για είσοδο στο μετοχικό της κεφάλαιο στρατηγικών επενδυτών, θα αλλάξει σύντομα  σελίδα η εταιρεία(  IMG-DTS )  με την διάθεση των νέων τεχνολογιών και ευρεσιτεχνιων , η ( IMG-DTS ) σύντομα  θα οδηγήσει σε Τέτοιου είδους τεχνολογικές εξελίξεις  που θα αποτελούν ξανά  παγκόσμιο  φαινόμενο.

Στόχοι της ( IMG-DTS) οι εταίροι συνεργάτες ,  να εξασφαλίσουν την απαιτούμενη χρηματοδότηση για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, αναλαμβάνοντας παράλληλα ενεργό ρόλο στο  management.

 Εκτιμάται ότι θα διατηρήσει ποσοστό στην εταιρεία, χωρίς όμως αυτή τη στιγμή να μπορεί να προσδιοριστεί πoιο θα είναι αυτό.
 ο ιδρυτής της και εφευρέτης και σχεδιαστής των καινοτόμων συστημάτων ,και νέων τεχνολογιών, δηλώνει ότι η  εταιρεία έχει σημαντικές προοπτικές και έχει σχεδιάσει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα ανάπτυξης, το οποίο όμως δεν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς νέα κεφαλαιακή ενίσχυση.

 Όπως αναφέρει υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον επενδυτών ώστε να εισφέρουν νέα κεφάλαια, χωρίς να χρειαστεί η εταιρεία να εισαχθεί σε κάποια χρηματιστηριακή αγορά.

  Ο κ.Δριτσας  σχολιάζοντας το δημοσίευμα  το οποίο ανέφερε το ενδεχόμενο πώλησης του ομίλου img-dts,

 έκανε σαφές ότι δεν πρόκειται για πώληση, αλλά για εισφορά νέων κεφαλαίων, όμως δεν συγκεκριμενοποίησε το ύψος των κεφαλαίων αυτών τα οποία επιδιώκεται να αντληθούν από funds.
Το σίγουρο είναι ότι πλέον η  (IMG-DTS) πολύ σύντομα με τα νέα έξυπνα και καινοτόμα προϊόντα, η εταιρία θα  περνά σε μία νέα εποχή, με νέους καινοτόμους στόχους,  που προσδιορίζονται με ορίζοντα δεκαπενταετίας, τα βασικά χαρακτηριστικά, των στόχων , οι προτεραιότητες και οι στρατηγικές επιλογές ανάπτυξης  .